ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 40 perc

NEHÉZSÉGI FOK: egyszerű

ADAG: 4

Hozzávalók:

  • 90 dkg bárányborda szelet

A lecsóhoz:

  • 1 cukkini
  • 1 hagyma
  • 1 piros paprika
  • ½ padlizsán
  • 300g sült paradicsom
  • Olívaolaj

Elkészítés

1. A sütőben olívaolajjal leöntva süssük meg a bárányborda szeleteket letakarva közepes hőmérsékleten, amíg meg nem pirul.

2. Közben a lecsóhoz vágjuk fel a hagymát, és a cukkinit és a padlizsánt szintén felkockázva külön edényben pároljuk meg borssal. A paradicsomot adjuk a megpárolt cukkini és padlizsán-keverékhez és adjuk hozzá a többi zöldséget is felvágva, majd alacsony hőfokon pároljuk meg. Sózzuk meg.

3. Kínáljuk a húst a lecsó mellé.